top of page

Yazın evinizi yenilemek için en iyi renkler

Güncelleme tarihi: 6 Haz 2023

Yazın yaklaştığını düşünürsek, evinizi tazelemeyi düşünmeye başlamanın zamanı geldi. Yaz sezonu için mükemmel olan 10'dan fazla neşeli boya renginden oluşan bu listeye bakın. Home ofisler için yaratıcılığınızı artıracak tonlardan oturma odaları için sakinleştirici tonlara kadar, gelecek sezon havasına girmeye hazırsanız, Therapinterior tasarımcılarının sizler için seçtiği en trend renklere göz atın.


Şeftali Pembe


Genç ve mutlu bir hissiyat için biraz pembe, biraz turuncu dengesini seviyoruz. Yatak odası, genç odası, tuvalet veya her hangi bir alanda gerçekten eğlenceli bir enerji yaratmak için bu tondan yararlanabilirsiniz.




Toprak tonlarında yeşiller

Hiçbir şey yazın canlılığını yeşilin canlı bir tonu kadar hissettiremez. Parlak zümrüt yeşilleri, mint yeşili, adaçayı yeşili gibi tonlar, yemyeşil tarlaları, tropikal ağaçları, çiçekli ormanları hatırlatıyor. Yazın enerjisini ve canlılığını uyandırmanın anahtarı cesur olmak ve cesur bir ton seçmek.



Sıcak Tonlar

Kırmızının kahverengimsi tonları bu yaz da trend etkisini koruyor. Oturma odası, mutfak gibi çok fonksiyonlu alanlarda bile harika bir enerji verebilir. Baskın bir renk grubundan olması nedeniyle, mekanın aydınlık dengesini iyi kurgulamaya özen gösterin.



Kavun Rengi

Yazın en sevilen meyvelerinden kavunun, mekanda her zaman tazeliği hatırlatan bir enerjisi var.


Kavun rengi oturma bölümğ
Photo: Jonathan Lo_Dapine

Kobalt Mavisi

Akdeniz esintilerini mekanınıza katmak için en iyi çözüm mavinin en parlak tonlarını beyaz tonlar ile tercih etmek. Akdeniz tarzı bir ev dekorasyonu için tüm ip uçlarına buradan ulaşabilirsiniz.



Dingin Mavi

Hiçbir şey bir mekanı yumuşak maviden daha rahatlatıcı hissettiremez. Bir dinginlik duygusu yaratır ve mekana güneş ışığı içeri akarken huzur enerjisi verir. Bu rengi özellikle yatak odalarında kullanmayı seviyoruz. Işıkla değişen ve her ne kadar soğuk renk grubuna dahil olsa da yumuşak ve huzurlu hissettiren bir ton.




Therapinterior 'dan tasarım danışmanlığı almak için tıklayın.

Tüm sorularınızı info@therapinterior.com adresine mail olarak iletebilirsiniz.




Comentários


bottom of page